Ain't gonna party hard like a rockstar.

HEY, WHAT'S UP WITH NEW YORK..? I LIKE LONDON ;)
Nej men jag får spasmer. HUA.
Tårtkalas idag på skolan. Tycker det är oroväckande att av de tårtor jag smakade, smakade nästintill bajs. Vart håller männskligheten på att ta vägen om de inte kan baka tårtor? Nedu, nästa år ska jag baka en herrejävlans tårta må jag säga..
Haha åh, har skrivit ut 3 stycken recept på apoteket på 1 vecka ungefär. De måste ju börja tro att det är något allvarlig fel på mig. Kom på nu också att jag faktiskt lär behöva gå dit igen innan veckan är slut. Köttfyfan..
Fryser lite om tossingarna efter dagens ridpass. Regnade lite grann. Gissa om jag blev blöt..? Mjoo, men om man bortser från att jag var dränkt från huvud till tå så gick det ganska bra. I slutet iaf, började lite segt men jag skärpte till mig tillslut. Nu ska jag nog försöka pallra mig till duschen så jag blir ren någon gång.
Att jag har skrivit så här mycket om så mycket ointressant oroar mig lite. Jag kanske borde bli professionell bloggerska? Hua ne, men Godnatt bloggen.

...

I keep singing while they're dancing to their graves.

Takin' an easy ride on satan's back, wishing for some rain today. Please babe, give me some rain today.


(och vem fan lämnar så fina hundar på gatan, bara sådär..?)
(snyggaste huvudbonad jag sett på länge, hehe.)


(Och till slut var de bara tre.)

Days like these we see trees dancing, meeting eachother in samba


Fysate vad less jag är. Vill bara slänga allt i väggen och gömma mig under täcket eller liknande. Prov måndag i naturkunskap, prov i matte på torsdag. Måste verkligen plugga i helgen, men fu. Vill verkligen åka till Älgtjoa med Agnes ocksåååå. Hatar när det inte går ihop. ÅH vill vill vill vill vill vill.... Ledsen jag blir, och dåligt samvete får jag med :( Men fy.
Det var en blåsig dag idag. Men som tur var så hade jag Agnes, vilket jag har nästan varje dag. Det är bra, för då blir jag glad, för Agnes är bra.
7 månader med Emil idag, det är också bra <3

Kicking the bucket

Srly, dog lite ._.  LÄNGTAR SOM ETT AS

I won't show up at my funeral without my coca cola.


men i morgon då?..

Not like the Monday, you pass like a ghost

Längtar till tisdag, men inte måndag..

Marc O'Polo

Ihi glad jag är. Har införskaffat mig en alldeles egen Marc O'polo skjorta, stor och myyys. För endast 69 riksdaler. Idag är jag glad, ska shoppa med emelie svemelie pemelie imorgon också, kommer bli totaly kickass! Herregyyyyd.
Åh va fin min skjorta är :)))))

such a liar, feelin' quite dizzy

Let's just runaway someday.. without a single thought of were we'll end up.

When the bough breaks+ quince



Dagens citat
"My ears just fucking came"

RSS 2.0